Gode halvanden måned er gået. I de sidste varme dage har de to glas hygget sig med morgensolen og ellers haft sin faste plads i et sydvindue. Så nu er det tid til flaskelagring!
Der er ikke så mange udfordringer i dét.
De kvarte valnødder og krydderierne skal sies fra. Derefter lægges den halvfærdige likør på mørke flasker. Flaskerne stilles mørkt og køligt i 8 måneder og så må vi se hvad der sker??
Jo. Det smager godt – kanel og nelliker træder godt igennem på smagsløgene! Men, det er også tydeligt, at der er rigtigt meget garvesyre i den halvfærdige likør. Jeg tænker, at der i de 8 måneder på flaske vil ske ting og sager, hvor der nok skal blive brug for garvesyren.
Jeg håber selvfølgelig på en blid afrundet og krydret valnøddelikør. Hvis du også kom igang for 1½ måned siden, må du meget gerne dele dine erfaringer.